Per dubtes, noves suggerències, incidències relacionades amb les Extraescolars, que vulguis fer arribar a l’AMPA…

MOLTES GRÀCIES!!! Ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible!

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES. Responsable: AMPA Escola Garigot (G62980958)

L’informem que les seves dades identificatives i les contingudes en els correus electrònics i fitxers adjunts poden ser incorporades a les nostres bases de dades amb la finalitat de mantenir relacions professionals i/o comercials i, que seran conservades mentre es mantingui la relació. Si ho desitja, pot exercir el seu dret a accedir, rectificar i suprimir les seves dades i d’altres reconeguts normativament dirigint-se al correu emissor o a ampaescolagarigot@gmail.com.

Aquest missatge i qualsevol document que porti adjunt, si s’escau, pot ser confidencial i destinat únicament a la persona o entitat a qui ha estat enviat.

CONTACTE – Amb EXTRAESCOLARS