Desde fa un temps, i atenent a múltiples propostes rebudes a l’AMPA, estem treballant per intentar millorar els canals de comunicació de l’informació que flueix a la nostra comunitat educativa.

 

Som una comunitat molt gran i canviant… i entre tots ho farem possible!


Per aquest motiu, a l’AMPA, hem establert una Comissió de Comunicacions que es centra principalmente en traballar en millorar aquesta matèria.

Desde aquesta comissió proposem una iniciativa que en altres centres, i en el passat al Garigot també, funcionaba molt be!, i que es basa en …

…establir una Mare/Pare/Tutor per classe que faci de Portaveu de l’informació.
 
  • ¿Quina és la funció d’aquest portaveu? – Fer d’enllaç entre laComissió de Comunicacions  de l’AMPA i la seva classe, per facilitar i assegurar l’arribada dels comunicats.
  • ¿Como ho farem? – Establirem un grup de WhatsApp de “Portaveus” a on nomès estaràn afegits els Portaveus i la persona d’enllaç de laComissió de Comunicacions  de l’AMPA. Així, desde laComissió de Comunicacions  es faran arribar a aquest grup els comunicats, notícies d’interès, esdeveniments,…via missatges de text o cartell, que els Portaveus podran distribuir en els grups de WhatsApp de la seva Classe.
  • ¿I les comunicacions de la classe a l’AMPA? – Als comunicats sempre s’indicarà el punt de contacte per fer arribar el dubte, proposta o queixa que es vulgui a l’AMPA. Els Portaveus podràn també orientar en les seves classes sobre on fer arribar la seva necessitat. Per defecte, a la WEB de l’AMPA tothom podrà fer ús dels formularis de contacte, o escriure un correu electrònic a comunicacions.ampa.garigot@gmail.com o ampaescolagarigot@gmail.com
Vols ser Portaveu – Si t’agrada la proposta, i vols aportar el teu granet de sorra al bon funcionament del nostre AMPA, fes-te Portaveu ! No et portarà molta feina i ajudaràs molt a que l’informació flueixi! Segur que tots ho agraïrem! Si vols presentar-te voluntari, contacta amb nosaltres via WEB (http://ampagarigot.castelldefels.ppe.entitats.diba.cat/contactar/) o escriu un correu electrònic a comunicacions.ampa.garigot@gmail.com
———

Desde hace tiempo, y atendiendo a las múltiples propuestas recibidas en el AMPA, estamos trabajando para intentar mejorar los canales de comunicación de la información que fluye por nuestra comunidad educativa.

Somos una comunidad muy grande y cambiante. Entre todos lo haremos posible!


Por este motivo, en el AMPA, hemos establecido una Comisión de Comunicaciones que se está centrando principalmente en trabajar en mejorar esta materia.


Desde esta comisión proponemos una iniciativa que en otros centros, y en el pasado en el Garigot también, funcionaba muy bien! y que se basa en…
…establecer una Madre/Padre/Tutor por clase que haga de Portavoz de la información.
 
  • ¿Cuál será la función de este Portavoz? – Hacer de enlace entre la Comisión de Comunicaciones  del AMPA y su clase, para facilitar y asegurar la recepción de los comunicados.
  • ¿Como lo haremos? – Estableceremos un grup de WhatsApp de “Portavoces” donde sólo estarán añadidos los Portavoces y la persona de enlace de la Comisión de Comunicaciones  del AMPA. Así, desde la Comisión de Comunicaciones  se harán llegar a este grupo  los comunicados, noticias de interés, eventos… via mensaje de texto o cartel, que los Portavoces podrán distribuir en los grupos de WhatsApp de su clase.
  • ¿I las comunicaciones de la clase al AMPA? – En los comunicados siempre se indicará el punto de contacto para dudas, propuestas o quejas que se quiera al AMPA. Los Portavoces podrán también orientar en sus clases sobre dónde deben dirigirse para hacer llegar su necesidad. Por defecto, en la WEB de l’AMPA todos pueden utilizar los formularios de contacto, o escribir un correo electrónico a comunicacions.ampa.garigot@gmail.com o ampaescolagarigot@gmail.com
Quieres ser Portavoz – Si te gusta la propuesta, y quieres aportar tu granito de arena al buen funcionamiento de nuestro AMPA, hazte Portavoz ! No te supondrá mucho trabajo y ayudarás mucho a que la información fluya! Seguro que todos lo agradeceremos! Si quieres presentarte volutario, contacta con nostros via WEB  (http://ampagarigot.castelldefels.ppe.entitats.diba.cat/contactar/) o escribe un correo electrónico a comunicacions.ampa.garigot@gmail.com
Iniciativa Portaveus de l’AMPA – Fes-te Voluntari!